Distribuie

Trăim într-o lume cufundată într-un întuneric spiritual din ce în ce mai adânc. Avem de a face cu o decădere fără precedent a mentalității și societății de proporții înfricoșătoare.

În spatele acestei spoieli pe care ne-a întins-o înainte nouă diavolul și pe care noi o numim astăzi civilizație sau progres, în spatele acestei scene luminos aranjate și fardate se simte o atmosferă foarte apăsătoare și o stare de întristare și amărăciune sufletească foarte adâncă și profundă.

Sunt foarte multe suflete îndurerate și rănite acolo afară care speră și așteaptă să găsească acea luminiță de la capătul tunelului care să le dea putere să meargă mai departe.

Trăim într-o lume din ce în ce mai superficială și mai artificială, și din cauza aceasta oamenii se simt din ce în ce mai singuri și mai debusolați, fără puncte cardinale și fără direcție. Probabil că dacă am avea un instrument cu care să înregistrăm toate aceste strigăte surde care sunt în sufletele oamenilor, am înnebuni pur și simplu de spaimă. Aceasta numai și numai rugăciunea de tânguire înaintea lui Dumnezeu ne-o poate revela.

Este un adânc în ființa noastră care tânjește după Dumnezeu și care îl caută încă din acea zi tristă a căderii în păcat în care l-am pierdut pe Dumnezeu. Adânc pe adânc cheamă, spunea o vorbă, adâncul ființei noastre strigă către adâncul nemărginit a lui Dumnezeu, singurul care poate să împlinească acest dor lăuntric al ființei noastre și să adape setea noastră de infinit și de comuniune în iubire și lumină cu Dumnezeu.

De aceea unii dintre noi nu se regăsesc în această lume materială și îl caută pe Dumnezeu, chiar și tu cititorule, deodată ce citești aceste rânduri înseamnă că îl cauți pe Dumnezeu și bine faci. Viața e scurtă, timp nu prea este, vremea e acum. Fericit și de o mie de ori fericit ești tu omule care îl cauți pe Dumnezeu și răspunzi la chemarea Lui. Amin.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *