Distribuie

Nu este o glumă, este realitatea zilelor noastre. Într-o „biserică” protestantă din Strasbourg Franța, a avut loc un spectacol de pole dance (dans la bară).

Fostul campion european Vincent Grobelny a dansat inițial în această „biserică” în luna martie. El a spus că a interpretat rolul lui Iisus în lucrarea „Stabat mater” de Pergolesi. Atunci peste 1000 de oameni au urmărit spectacolul în două zile și nu mai erau locuri.

Potrivit pastorului Daniel Boessenbacher, acest eveniment a avut loc pentru a atrage credincioșii tineri, iar între timp gestul său a atras unele nemulțumiri și acesta a primit și  unele amenințări cu moartea, dar lucrul acesta nu l-a înduplecat să renunțe la a mai organiza astfel de spectacole pe viitor.

Ne angajăm să găzduim evenimente originale și culturale pentru a atrage credincioșii mai tineri. Nu aceste amenințări cu moartea ne vor face să dăm înapoi.” a declarat acesta, hotărât să nu cedeze amenințărilor.

Spectacolele programate inițial la Saint-Guillaume, pe 31 mai și 1 iunie au fost reprogramate pentru 8 și 9 iunie.

Privind aceste lucruri, nu putem să nu observăm că Europa este pur și simplu satanizată în acest moment. Ei s-au detașat de mult de Dumnezeu. „Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte„.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *