Distribuie

Începând de luni, timp de șapte săptămâni, în Biserica Ortodoxă se desfășoară cea mai mare „campanie de vaccinare” de la începutul anului și până acum. Este vorba despre Postul Sfintelor Paști, post în care credincioșii infectați de patimi, păcate, tristețe, frică și boală sunt așteptați în toate „centrele de vaccinare” din fiecare parohie sau mănăstire, indiferent de vârstă.

„Vaccinul” este bazat pe tehnica iertării și a pocăinței și are în componența sa Însuși Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos.

„Vaccinul” cu Sfintele Taine va fi administrat în două tranșe: primul prin Sfânta Spovedanie iar al doilea, „rapelul”, prin Sfânta Împărtășanie. „Vaccinul este produs” de Însuși Iisus Hristos, doctorul sufletelor și al trupurilor, este un „vaccin” sigur, fără reacții adverse și duce în majoritatea cazurilor la mântuirea sufletelor.

Încercați să respectați în continuare măsurile de prevenție împotriva infectării cu patimi și păcate recomandate de Biserică: fiți buni, fiți milostivi, iertați greșelile aproapelui vostru, rugați-vă, etc

Și eu mă împărtășesc!!!

Distribuie
10 comentarii la „Începe cea mai mare „campanie de vaccinare” a Bisericii Ortodoxe”
  1. Cred ca nu ar trebui promovata vaccinarea sub nici o forma. Astazi cand vocabularul nostru este rastalmacit si albul este negru iar negru alb intr-o goana nebuna dupa “nediscriminare”, parerea mea personala este ca dimpotriva, biserica ar trebui sa vina nu cu un vaccin ci cu un leac pentru cei ce sunt obligati sa se vaccineze. Si ei sunt fratii nostri intru Hristos si trebuie si ei salvati.

  2. Minunat! Nu știu cine a scris articolul (nu văd nicăieri semnătura) dar e absolut genial! Mulțumesc! Post binecuvântat să avem cu toții!
    Articolul este un exemplu clasic de click bite, mulți l-au trimis îngroziți cu „vai, uite ce se întâmplă în biserici” fără să îl citească măcar.

  3. Si eu ma impartasesc 🥰.Dumnezeu sa ne ierte,si sa ne indrume pe calea cea buna,placuta Lui🙏🙏🙏😔.Eu cred in 👉Dumnezeu❤ si ma inchin Doar Lui 🥰❤🌹.Amin,si Doamne ajuta tuturor.

    1. Si eu ma impartasesc 🥰.Dumnezeu sa ne ierte,si sa ne indrume pe calea cea buna,placuta Lui🙏🙏🙏😔.Eu cred in 👉Dumnezeu❤ si ma inchin Doar Lui 🥰❤🌹.Amin,si Doamne ajuta tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *