Distribuie

Pecetluirea se va impune printr-un sistem economic care va controla economia mondială, și doar cei care vor primi pecetea, semnul 666, vor putea să aibă schimburi economice, comerciale.

— Gheronda, în ce vreme se vor întâmpla aceste evenimente?

— Din pricina ta și din pricina mea întârzie, ca să dobândim o stare duhovnicească bună. Dumnezeu ne îndeamnă la răbdare, pentru că dacă se întâmplă acum, și eu și tu vom fi pierduți. Nu se vorbește în niciun loc în învățătura lui Hristos despre o vreme concretă. Dar Scriptura spune că semnele vremurilor vor înștiința despre venirea lor. Să fim mereu pregătiți și le vom vedea când se vor apropia. Atunci vom fi mai siguri. „Vremea descoperă și experiența îi face pe oameni priveghetori!” spune sfântul Andrei al Cezareei. Mi-a căzut în mână o carte pe a cărei copertă era redat frumos numărul 666. Oh, netrebnicii! Fac așa ca să arate plăcut numărul fiarei și să se obișnuiască lumea cu el. Astfel, încetul cu încetul, vor pune și pecetea.

— Gheronda, și capsele care se aplică deasupra hainelor care sunt de vânzare au numărul 666.

— Măi omule, diavolul ce face! Pe cardurile de credit l-au pus de mult timp, acum îl pun și pe capse. Mulți pun numărul 666 drept firmă, ca să fie preferate produsele lor. Unul se susține pe celălalt, adică dai 666 ca să primești 666. S-a scris că atunci când va fi pusă în circulație imaginea cu șarpele care își înghite coada va însemna că evreii au cuprins toată lumea. Acum au pus imagine pe unele bancnote de hârtie. Numărul 666 a cuprins și China și India.

— De unde știu ei să pună acest număr, Gheronda?

— A știut evanghelistul Ioan ce va face diavolul! Înainte cu două mii de ani a scris în Apocalipsă că oamenii vor fi pecetluiți cu numărul 666. „Aici este înțelepciunea: Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei, că este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase!’ (Apocalipsa 13, 18).

Evenimentele înaintează în chip „firesc”. În America acei câini cipuiți transmit prin emițătorul lor, și imediat sunt găsiți. Astfel știu unde se află orice câine. Animalele care nu au acest marcaj și sunt fără stăpân vor fi ucise cu raze laser. După aceea vor începe să-i ucidă și pe oameni. Tone de pești au fost cipuiți și vor fi urmăriți din satelit în ce loc din largul oceanului se află. Acum iarăși a apărut o boală pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit. Câți oameni sunt deja pecetluiți cu raze laser, unii pe frunte și alții pe mână! Mai târziu, cel care nu va fi pecetluit numărul 666, nu va putea nici să vândă, nici să cumpere sau să ia cu împrumut, să fie numit în funcții, etc.

Gândul îmi spune că Antihrist prin acest sistem a vrut să cuprindă lumea întreagă, și dacă cineva nu este în sistem nu va putea să lucreze, fie că este roșu la culoare, fie negru, fie alb, adică toți. Se va impune astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondială, și doar cei care vor primii pecetea, semnul 666, vor putea să aibă schimburi economice, comerciale. Ce se va întâmpla, însă, cu oamenii care nu vor fi pecetluiți? Mi-a spus un specialist că prin razele laser omul suferă răni. Oamenii care vor fi pecetluiți vor suferi din pricina razelor soarelui și vor păți o asemenea nenorocire, încât își vor înghiți limba de durere. Cei care nu sunt pecetluiți vor trăi mai bine decât ceilalți, pentru că Hristos pe cei care nu sunt pecetluiți îi va ajuta. Nu este puțin lucrul acesta!

— Gheronda, când îi va ajuta? După aceea?

— Nu, atunci!

— Dar, Părinte, de vreme ce nu vor putea să vândă și să cumpere, cum vor petrece mai bine?

— Uite, Dumnezeu știe un mod, îl știu și eu, prin care ne va ajuta. M-a preocupat mult această problemă și de aceea la sfârșit Domnul mi-a trimis o „telegramă”. Vai, vai, cum ne va mai oblădui Dumnezeu!

— Gheronda de ce pecetea se numește și însemnare?

— Pentru că nu va fi la suprafață! Ce înseamnă să însemnezi adânc? Nu să tragi linii adânci și drepte, să scrijelești? Pecetea va fi o însemnare care se va pune mai întâi pe toate produsele și după aceea va fi impusă să se aplice cu raze laser pe mâna sau pe fruntea oamenilor. I-am vorbit unui medic din Toronto în urmă cu doi ani despre pecete și acum mi-a spus că a citit într-un ziar că în loc de carduri se cer imprimările pe mână. Lucrurile înaintează, dar nu putem să spunem că se va întâmpla așa și așa. Unele televizoare care au fost trimise în ultimii ani în Grecia au și receptor care-i urmărește pe cei care privesc la aparat. În puțină vreme cei care vor avea televizor vor privi la acesta și vor fi văzuți. Adică, vor urmări și vor fi urmăriți. Ceilalți vor fi controlați prin computer, toată viața lor, adică ceea ce zic, ceea ce fac, toate lucrurile acestea. Vezi la ce dictatură s-a gândit diavolul?

La Bruxelles este întregul arsenal cu numărul 666, unde se adăpostește și computerul. Acest computer poate să controleze 20 de miliarde de oameni, în timp ce lumea are numai 6 miliarde. Toți fac mărturisire printr-un buton. Unii europeni au reacționat pentru că se tem de o dictatură universală. Noi, ortodocșii, reacționăm pentru că nu-l dorim pe Antihrist și, firește, nici dictatura. Ne așteaptă vremuri grele, dar nu vor ține foarte mult. Cât timp a durat ca Ortodoxia să piardă comunismul, atât va dura și acum.

Paisie Aghioritul; Semnele vremurilor din urmă; mărturiile monahilor și ale închinătorilor

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *