Distribuie

Rugăciune pentru îndepărtarea de avorturi O, Preasfântă Stăpâna mea, Născătoare de Dumnezeu, Maica iubitoare de prunci a neamului omenesc, ajută să nu fie săvârșită fărădelege cu acest prunc care este purtat în pântecele mamei sale; să părăsească aceasta gândul de ucidere a copilului, pentru că el este copilul lui Dumnezeu; căci pentru noi S-a pogorât din ceruri Domnul Iisus Hristos, Fiul Tău, a pătimit moartea și, înviind, a înviat și acest prunc spre viața veșnică. Adu-ți aminte, Preacurată, de felul în care ai purtat Rodul Tău Cel dinainte de veci în pântece și de aceasta te-ai bucurat; fie ca și părinții aceștia să se bucure de copilul lor!

Stăpână, așa cum Tatăl Ceresc a trimis Îngerul Său Ia Iosif logodnicul, atunci când Irod a vrut să-L ucidă pe Fiul tău, trimite și acum pe Îngerul lui Dumnezeu acestui prunc, ca să nu moară.

Ceea ce ești binecuvântată între femei, trimite bucurie în inima părinților acestora ca să se bucure de copil și să nu moară înainte de naștere.

Maica lui Dumnezeu, miluiește pe roaba Ta (numele), ca să dea naștere pruncului ei și să viețuiască în pacea lui Dumnezeu și în sănătate.

Fii nouă tuturor mijlocitoare în fața lui Dumnezeu, în vecii vecilor. Amin.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *